DANSEN BIJ UNITED DANCE CENTRE

UNITED DANCE CENTRE is een dansschool uit de Liemers met leslocaties in Zevenaar, Duiven, Doesburg, Elst, Lobith en Giesbeek. UNITED staat voor verbondenheid en saamhorigheid, waarden die wij als dansschool graag vertegenwoordigen. Met ons team van enthousiaste en ervaren docenten proberen wij hier elke les aan bij te dragen. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen met een goed gevoel naar de les komen en daar ook weer mee weg gaan. Zo hopen wij onze liefde voor dans met veel passie en plezier te kunnen delen.

Wij bieden diverse dansstijlen zoals:
Streetdance, Kidsdance, Hiphop, Afrodance, Dancehall, Funky Vibes, Urban Vibes, Freestyle en zelfs Tiktokles.
Wij hebben danslessen voor beginners tot gevorderden en dansen met z’n allen voor wie wilt een prachtige EINDSHOW, organiseren leuke workshops ook in stijlen die we niet wekelijks aanbieden zoals, Kizomba, Stijldansen, Hoopdance en nog meer, zodat je er wel kennis mee kan maken.

UNITED DANCE CENTRE ook vertegenwoordigd door wedstrijdcrews. Onze wedstrijdcrews dansen onder meer op wedstrijden als UDO, Hiphop Unite, Break a Leg etc. Hier hebben zij diverse prijzen gewonnen, waaronder een titel als Nederlands, Europees en Wereldkampioen. Ben jij hierin geïnteresseerd? Klik snel door naar het kopje ‘DANCE CREWS’.

DANSAANBOD VOLWASSENEN
Voor volwassenen bieden we oa Zumba, een heerlijke ritmische en energieke dance/fitness class. Een dansles: Streetdance/hiphop. Speciaal voor de actieve ouderen hebben wij Zumba Gold.

Wij geven sinds januari 2023 geen sportlessen meer. FITBYKARLY heeft deze overgenomen, zij is bereikbaar per mail: fitbykarlysports@gmail.com

Lijkt het je leuk om bij ons te dansen?
Meld je dan aan voor een gratis PROEFLES.