UDC SHOW 2023

Iedereen enorm bedankt voor jullie komst ✌🏻 Dansers en publiek! Respect 🙏🏼
Een tropische dag vol met dans!
EHBO Rode Kruis de Liemers, dank!

UDC SHOW

Datum: zondag 25 juni 2023

Nog even en dan is het zover... Hebben jullie er ook zoveel zin in?!

Net als voorgaande jaren wordt de show gegeven in Sportcentrum Triominos te Duiven. Een ruime zaal met grote capaciteit, zodat er genoeg plek is voor iedereen. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. We bouwen de sporthal weer volledig om naar een sfeervol UDC-theater, voorzien van professioneel licht- en geluid, waarmee alle optredens volop in de spotlights komen te staan!

De dag is ingedeeld in twee shows. De meeste groepen zullen in beide shows dansen. KLIK HIER VOOR DE INDELING.

Show 1: 10.30 – 12.00 uur, 10:00 uur deur open (09:30 uur dansers aanwezig)
Show 2: 14.00 – 15.30 uur, 13:30 uur deur open (13:00 uur dansers aanwezig)

Locatie: Triominos, Duiven
Adres: Eltensestraat 4, 6922 JB Duiven

Voor de groepen die in beide shows zijn ingedeeld: houdt er rekening mee dat er op zaterdag 24 juni een generale repetitie gepland staat. 18:30 - 20:00 uur in Sportcentrum Triominos Duiven.

Hoe verloopt het?
- De dansers zijn een half uur eerder aanwezig (zie hierboven) zodat ze de gezamenlijke choreo's nog samen kunnen doornemen.

- De dansers zitten gedurende de show in de zaal. Zij kunnen daar naar elkaar kijken en worden door de dansdocent verzameld voordat ze on stage moeten. 

- Zodra de deur opent voor het publiek, kan het publiek de tribune op. Een uitzondering geldt voor ouders/begeleiders van dansers t/m 8 jaar en de Special Heroes: 1 ouder/begeleider mag mee de zaal in. Ook voor mindervalide is het mogelijk om in de zaal plaats te nemen.

Doe jij mee? Meld je dan aan via VIRTUAGYM. Ga naar zondag 25 juni, kies jouw les en meld je aan.

TICKET VERKOOP

Deelname voor de dansers is gratis. Het publiek vanaf twee jaar dient in bezit te zijn van een entreeticket. Er zijn 2 shows, kijk dus goed in welke show de danser zit voor de juiste ticket.

TICKETS UDC SHOW 1
TICKETS UDC SHOW 2

Early bird            € 7,50      t/m zaterdag 20 mei
Normal ticket    € 10,00    21 mei t/m 24 juni
Deur ticket         € 12,50    25 juni

 

BEGIN- EN EINDDANS
Alle groepen zullen maar liefst drie keer optreden! De groepen dansen gezamenlijk aan het begin en het einde van de show, en natuurlijk hun eigen groepsstuk. 
 
De dansdocenten zullen de begin- en einddans tijdens de lessen aanleren of hebben deze inmiddels al aangeleerd. Daarnaast staat er nu een Youtube-filmpje online waarmee jullie thuis kunnen oefenen!

Dus kan jij maar geen genoeg krijgen van deze toffe choreo, of wil jij toch nog wat extra oefenen om op het podium te shinen? Ga dan snel naar deze link: https://www.youtube.com/watch?v=OTg9sCxPuMU

(Het filmpje staat op 'verborgen'. Hiermee kun je het filmpje alleen openen via de link. Je kunt hem niet vinden door op Youtube te zoeken)